null

Yvonne Schreuder

Backoffice
null

Rob Schreuder

Directeur
null

Pieke Schreuder

Accountmanager

Rob Schreuder Modeagenturen BV is een zelfstandig opererend agenturenbedrijf met diverse damesmodelabels. Onze medewerksters zijn allen goed geïnformeerd om tijdens de inkoopperiodes garant te staan voor en optimale samenwerking en u tevens gedurende de seizoenen in de winkels te ondersteunen. Wij houden ons continu bezig onze merken te optimaliseren zodat wij u constant kunnen adviseren en assisteren met als hoofddoelstelling een optimale verkoop binnen uw zaak te bewerkstelligen.

Wij vertegenwoordigen de merken Nick Jeans, New Canadian, Beau, Blue Monkey, Milano Italy, en Luca Kayz. De merken hebben een additionele waarde ten opzichte van elkaar en worden middels onze showrooms in Almere (noordelijke klanten) en Nieuwkuijk (zuidelijke klanten) aan onze klanten gepresenteerd.

In Nieuwkuijk is tevens onze back-office voor geheel Nederland gevestigd. Deze back-office wordt bemand door Yvonne. Retailers uit Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland en deels Utrecht en Gelderland worden ontvangen in Almere. In de showroom in Nieuwkuijk zijn we er voor de klanten uit Brabant, Limburg, Zeeland, Zuid-Holland, en deels Gelderland en Utrecht.